Laat een PC op maat bouwen

betere kwaliteit

De meeste "Pre-Builds" van grote merken gebruiken componenten van lagere kwaliteit om de kosten te drukken. Op papier lijken de toestellen interessant, tot je de binnenkant bekijkt. PC's op maat worden samengesteld door componenten te gebruiken van hoge kwaliteit.

Toekomst gericht

Voorgebouwde merk pc's zijn meestal zeer beperkt in uitbreidbaarheid. Wilt u graag een extra harde schijf of ssd toevoegen? Helaas, ofwel heeft de behuizing hier geen plaats voor, ofwel heeft de voeding of het moederbord geen aansluitingen meer. Ook een betere grafische kaart toevoegen is dikwijls moeizaam. De voeding is niet sterk genoeg, er is te weinig plaats in de behuizing, of de koeling is er niet op voorzien zodat heel het systeem te warm wordt.
Pc's op maat worden gebouwd met zicht op de toekomst, er is steeds voldoende plaats om uit te breiden, ook indien dit pas binnen enkele jaren zal gebeuren.

betere garantievoorwaarden

Bij eventuele defecten dient u niet de volledige pc op te sturen voor herstelling, om dan 2-5 weken zonder pc te zitten. Bij een pc op maat telt de garantie op elk onderdeel apart, zodat dit snel vervangen kan worden.

Persoonlijke toets

In plaats van een onpersoonlijke, saaie behuizing, kan u bij een pc op maat kiezen voor smaak. Kies uw behuizing in verschillende kleuren en laat deze extra opvallen door ledverlichting. Of kies juist voor een strak design.

geen onnodige rotzooi

Geen onnodige programma's van de fabrikant zelf of proefversies van (meestal) slechte virusscanners die uw nieuwe pc vertragen. Betaal ook niet voor hardware die u toch niet gebruikt.

veel gestelde vragen

Een pc op maat zal meestal goedkoper zijn dan een voorgebouwde merk pc met gelijkaardige specificaties. Dit hangt voornamelijk af van de fluctuerende marktprijzen, veel componenten hebben nu eenmaal geen vaste prijs. 

Indien alle componenten op voorraad zijn bij de leveranciers, hebben we deze meestal op 1 of 2 werkdagen. Reken daarbij nog 1 of 2 dagen bij voor het bouwen en uittesten van de pc.

  • Laat ons weten waarvoor uw de pc gaat gebruiken (enkel email/internet surfen? Gaming? Video/foto bewerking? Home server? .. ), of u eventueel specifieke eisen heeft qua componenten (bvb zoals een bepaalde hoeveelheid opslagruimte, of het al dan niet nodig hebben van een dvd-station, etc), of u eventueel bepaalde voorkeuren hebt qua kleuren en gebruik van extra verlichting en natuurlijk uw budget.
  • Wij gaan op zoek naar de beste configuratie aan de hand van de marktprijzen op dat moment en sturen u de offerte door.
  • Bij goedkeuring dient er steeds een voorschot van minimium 50% betaald te worden.
  • We bestellen de onderdelen en gaan aan de slag. Na enkele dagen zal u bericht krijgen dat de nieuwe pc klaar staat.

Interesse in een pc op maat? Neem dan zeker contact op.